Hestafoto valokuvauslahjakortit 189€/kpl. Ihana lahja jokaiselle hevostytölle- tai pojalle!

Valokuvauslahja on hauska elämys jossa lahjan saaja pääsee yhdessä valokuvaajan kanssa ideoimaan oman näköiset valokuvat ja viettämään ihanan kuvauspäivän lempihevosensa seurassa. Tämä lahja sopii kaikille hevosten ystäville. Kauniille valokuville on lukuisia käyttötarkoituksia esimerkiksi näyttävänä tauluna kodin seinällä tai piristämään sosiaalisen median kanavia. Laadukkaat valokuvat säilyvät rakkaina ja arvokkaina muistoina vielä vuosienkin päästä.

Lahjakorttiin sisältyy valokuvauksen suunnittelu, valokuvaus, koevedokset sekä 6 kpl valmista jälkikäsiteltyä valokuvaa kuvattavan itsensä valitsemista otoksista. Kuvat toimitetaan digitaalisina tiedostoina. Lahjakortti on voimassa vuoden.

Kuvaukset voidaan toteuttaa hevosen omalla kotitallilla tai muussa ympäristössä toiveiden mukaan. Hintaan sisältyy matkakulut kohteisiin jotka sijaitsevat korkeintaan 50 km Helsingin keskustasta, ylimeneväistä matkoista laskutetaan erikseen 0,43€/km.

Halutessaan lahjakortin voi hyödyntää myös esimerkiksi rippi- tai valmistujaiskuviin.

Kuvaukseen voi osallistua yhden tai useamman hevosen kanssa, sekä myös kokonaan ilman omaa hevosystävää sillä meiltä on mahdollista saada kilttejä ja kauniita islanninhevosia kuvauslainaan (jolloin kuvaukseen on myös mahdollista yhdistää ratsastusta - kysy lisää tästä vaihtoehdosta).

Tilaa lahjakortti sähköpostitse tai tällä lomakkeella.