Valokuvaajan esittely

“Olen Petra Lönnqvist, luovaan muotokuvaukseen erikoistunut ammattivalokuvaaja. Minulla on monen vuoden kokemus henkilökuvauksesta ja kamerani edessä onkin kerennyt vierailemaan jo useita tuhansia ihmisiä. Erityisosaamiseni on luoda vahvoja ja esteettisiä muotokuvia ihan jokaisesta, iästä tai ulkonäöstä riippumatta. 

Oma innostukseni valokuvaukseen sai alkunsa pikkutyttönä ratsastusleireillä ja jo niistä ajoista lähtien sekä hevoset että valokuvaus ovat olleet iso osa elämääni. Hevosia valokuvatessa onkin tärkeää osata lukea niiden elekieltä ja ymmärtää niiden käyttäytymistä. 

Mielestäni hevonen on ehdottomasti yksi kuvauksellisimmista eläimistä maailmassa, ja nautin niiden kuvaamisesta suuresti. Hevosvalokuvauksessa on paljon ihan omanlaisia haasteitaan, mutta se on myös erittäin palkitsevaa. 

Lempihetkiäni työssäni valokuvaajana ovat niitä kun saan epävarman ja ujon kuvattavan rentoutumaan ja heittäytymään kuvaustilanteeseen. On mahtavaa kun entinen kamerakammoinen innoissaan ja lumoutuneena katselee kuviaan, eikä malta odottaa uutta kuvausta. Jokaisella on oikeus tuntea itsensä kauniiksi ja uskon siihen että laadukkailla valokuvilla voi löytää ihan uutta itsevarmuutta.”

Valokuvaajan työparina kuvauksissa toimii hevosiin tottunut kuvausassistentti.

Using Format